agenda

Nieuwe weerbaarheidtraining gestart bij NVA Amersfoort. oktober 2015

kijk op www.nva-amersfoort.nl/programma voor details.

In 6 lessen werken aan weerbaarheid en ervaren eigen kracht voor vrouwen

 

Vanaf 24 oktober verzorgt Krachtwerk trainingen een nieuwe weerbaarheidtraining voor vrouwen in Amersfoort. In centrum Dea Dia werken 16 vrouwen in 6 lessen aan het vergroten van zelfvertrouwen, ervaren eigen kracht en kunnen adequaat reageren op grensoverschrijdend gedrag.

 

In februari 2012 start nieuwe weerbaarheidtraining voor NVA. Deze training is onderdeel van inburgeringstraject in opdracht van NVA en in samenwerking met Dea Dia Amersfoort 

 

Lies Schenk , weerbaarheidtrainer bij Krachtwerk trainingen is gastdocent bij de post-hbo opleiding Trainer Weerbaarheid van het Centrum van Social Work van de Hogeschool Utrecht: www.weerbaarheid.hu.nl

 

 

Krachtwerk weerbaarheidtrainingen

Krachtwerk trainingen verzorgt weerbaarheidtrainingen voor kwetsbare groepen. Gespecialiseerd in vrouwelijke nieuwkomers, slachtoffers huiselijk geweld en andere kwetsbare groepen.

Weerbaarheidtrainingen van Krachtwerk komen in samenwerking met de opdrachtgever tot stand. De belangrijke thema's worden vooraf bepaald en en een training op maat wordt geleverd.

Alle weerbaarheidtrainingen worden begeleid door een gecertificeerd weerbaarheiddocent en op lokatie gegeven.

Het volgen van een individueel traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Krachtwerk trainingen KvK-nummer 53307720

krachtwerktrainingen@gmail.com